Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Σχολεία από περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο συνεργάζονται για να δομήσουν μια κοινότητα εκατομμυρίων παιδιών με μια μεγάλη αποστολή, να σώσουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
Μπορεί το παιδί σας και το σχολείο του να καταταχθεί μεταξύ των κορυφαίων ΧΟΠΑ Ηρώων στον κόσμο;
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ
Μάθετε για τον αντίκτυπο που έχει η καμπάνια, συμπεριλαμβανομένων των ιστοριών που έσωσαν ζωές!
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
Μάθετε για τους καταπληκτικούς νικητές των βραβείων μας, από παιδιά και εκπαιδευτικούς που σώζουν ζωές και μας εμπνέουν καθημερινά!
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ
Εσείς γνωρίζατε ότι οι ΧΟΠΑ Ήρωες κατέχουν Παγκόσμιο τίτλο για Ρεκόρ Guiness;
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ
Η αποστολή της καμπάνιας ΧΟΠΑ Ήρωες είναι να κάνει τη μεγάλη διαφορά σχετικά με την ευαισθητοποίηση των συμπτωμάτων του εγκεφαλικού επεισοδίου σε όλες τις οικογένειες! Εδώ γιορτάζουμε τον αντίκτυπο που γίνεται σε όλον τον κόσμο!
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
Εδώ γιορτάζουμε όλους τους νικητές των Βραβείων ΧΟΠΑ Ήρωες οι οποίοι μας εμπνέουν για να γίνουμε καλύτεροι!
ΜΑΖΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ!
Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τίτλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΡΕΚΟΡ GUINESS, δημιουργώντας το μεγαλύτερο Φωτογραφικό Άλμπουμ με ανθρώπους που φοράνε μάσκα Σούπερ Ηρώων!
Παιδιά, Γονείς, Γιαγιάδες - Παππούδες και Εκπαιδευτικοί από όλον τον κόσμο, μοιράστηκαν μαζί μας "selfies Σούπερ Ηρώων" και δημιούργησαν μια υπέροχη συλλογή εικόνων!
20.350
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Καλώς ήλθατε στη σελίδα της Κοινότητας ΧΟΠΑ Ήρωες.

Ελπίζουμε να εμπνευστήκατε από τις εξαιρετικές ιστορίες και τις εικόνες καθημερινών ανθρώπων που κάνουν απίστευτη διαφορά στις ζωές άλλων. Μαζί μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο, ένας Υπερήρωας, μια Υπερηρωίδα τη φορά.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
Υπάρχουν πέντε διαδραστικά ηλεκτρονικά βιβλία σε αυτόν τον ιστότοπο για να βοηθήσουν τα παιδιά στο ταξίδι εκμάθησης των ΧΟΠΑ Ηρώων.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ
Τα ηλεκτρονικά βιβλία παρουσιάζουν τους ΧΟΠΑ Ήρωες (τον Αλέξη και τους παππούδες του) τα οποία στη συνέχεια μεταφέρουν τα παιδιά σε μια σειρά διασκεδαστικών και διαδραστικών εργασιών. Τα ηλεκτρονικά βιβλία "ξεκλειδώνουν" ένα προς ένα, δημιουργώντας μια αίσθηση αδημονίας και αγωνίας.

Παράλληλα με τα ηλεκτρονικά βιβλία, υπάρχει το Basecamp, ένα μέρος της ιστοσελίδας, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για να μοιραστούν με τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους όσα έχουν μάθει – βοηθώντας να διασφαλιστεί ότι μεταβιβάζονται οι σωτηρίες γνώσεις.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Αυτές οι ενότητες προσθέτουν ένα στοιχείο παιχνιδιού στην εκστρατεία που βοηθάει τα παιδιά να είναι αφοσιωμένα και ενθουσιασμένα.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ
Υπάρχουν τέσσερα διασκεδαστικά διαδικτυακά παιχνίδια με πρωταγωνιστές τους ΧΟΠΑ Ήρωες που μπορούν να ξεκλειδώσουν τα παιδιά. Αυτό γίνεται κερδίζοντας Διαμάντια που είναι οι ανταμοιβές για την ολοκλήρωση εργασιών στις ενότητες Ηλεκτρονικού βιβλίου και Basecamp του ιστότοπου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Υπάρχει επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου τα παιδιά μπορούν να ξοδέψουν τα Κέρματα & τα Διαμάντια που κερδίζουν. Υπάρχει μια σειρά από καλούδια για ΧΟΠΑ Ήρωες που μπορούν να αγοραστούν και να ληφθούν, από τις Μάσκες μέχρι τα Σαγόνια και από Ευχετήριες Κάρτες μέχρι και Βιβλία παραμυθιών.
Ελληνικά
Ελλάδα
Ελληνικά
Ελλάδα
Προεπιλογή
Αργεντινή
Βραζιλία
Βουλγαρία
Καναδάς
Χιλή
Κολομβία
Κροατία
Τσεχία
Εκουαδόρ
Γεωργία
Γερμανία
Ουγγαρία
Ισλανδία
Ιταλία
Kazakhstan (Russian)
Kazakhstan (Kazakh)
Κιργιστάν
Λιθουανία
Λετονία
Μαλαισία
Μολδαβία
Περού
Πολωνία
Πορτογαλία
Ρουμανία
Σιγκαπούρη
Σλοβακία
Νότια Αφρική
Ισπανία (Ισπανικά)
Ισπανία (Καταλανικά)
Ταϊβάν
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ηνωμένο Βασίλειο
Ουκρανία
Ουζμπεκιστάν
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
X
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ
<
ΦΟΡΤΩΝΕΙ
Κλείσιμο
Αναπαραγωγή βίντεο
Κλείσιμο
ΕΓΙΝΕ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software