ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Η υπερδύναμη του Πέτρου είναι το πρόσωπό του. Όταν δεν κάνει τον Αλέξη να γελάει με τις αστείες γκριμάτσες του, χρησιμοποιεί την υπερδύναμη του προσώπου του για να μπερδέψει τον κακό θρόμβο και να τον πολεμήσει. Όμως, όταν ο κακός Θρόμβος επιτεθεί, ο Πέτρος χάνει την ικανότητά του να ελέγξει το πρόσωπό του, με τη μία πλευρά του προσώπου του να στραβώνει.
ΧΑΡΗΣ
ΤΟ ΧΕΡΙ
Κάποιοι Ήρωες είναι τόσο δυνατοί, που μπορούν να σηκώσουν ένα ολόκληρο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μόνο το ένα τους χέρι. Όμως, όταν ο κακός Θρόμβος επιτεθεί, ακόμα και οι πιο δυνατοί ήρωες μπορεί να γίνουν αδύναμοι. Για παράδειγμα, ο Χάρης μπορεί να χάσει όλη του τη δύναμή στο ένα του χέρι.
ΟΛΓΑ
Η ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ
Η Όλγα έχει αγγελική ομιλία. Αυτή είναι η υπερδύναμή της. Κανένας δεν μπορεί να πει τόσο όμορφα παραμύθια όπως η γιαγιά Όλγα. Όταν όμως, ο κακός Θρόμβος επιτεθεί, τα λόγια της ξαφνικά μπερδεύονται ή δε βγάζουν κανένα απολύτως νόημα.
ΑΛΕΞΗΣ
O "ΑΜΕΣΩΣ"
Η υπερδύναμη του Αλέξη είναι η αστραπιαία ταχύτητά του.
Μπορεί να διασχίσει χιλιόμετρα στο άψε-σβήσε, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό Ήρωα για την καταπολέμηση του κακού Θρόμβου.
Ο Αλέξης έχει μάθει όλα τα συμπτώματα του Εγκεφαλικού και είναι αρκετά γενναίος ώστε να καλέσει ένα ασθενοφόρο στο 112 με την αστραπιαία του ταχύτητα.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
Ανάγνωση
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ
Ανάγνωση
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ
Ανάγνωση
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
Ανάγνωση
X
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ
<
ΕΓΙΝΕ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software