ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού για τα συμπτώματα του Εγκεφαλικού Επεισοδίου και τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν όταν γίνει αντιληπτό ένα Εγκεφαλικό Επεισόδιο. Είναι σημαντικό να δοθεί έμφαση στο γεγονός ότι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» δεν αποτελεί μία μορφή παρακίνησης για πρόταση, συνταγογράφηση, παροχή προμήθειας, πώληση ή διαχείριση οποιουδήποτε συγκεκριμένου ιατρικού φαρμάκου ή κάποιας συσκευής

Αυτή η καμπάνια είναι μια δημιουργία του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει υλοποιηθεί με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Angels. H Angels είναι μία μη προωθητική ομάδα για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης που στοχεύει στην καλύτερη φροντίδα των ατόμων με εγκεφαλικό επεισόδιο σε όλο τον κόσμο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της βοήθειας που προσφέρει στη δημιουργία νέων νοσοκομείων, κατάλληλων για εγκεφαλικά επεισόδια, και προωθώντας την ποιότητα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα υπάρχοντα νοσοκομεία για τα εγκεφαλικά. Τελικός στόχος είναι όλοι οι ασθενείς με Εγκεφαλικό Επεισόδιο να έχουν πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο φροντίδας ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο. Η Angels είναι μια πρωτοβουλία του Boehringer Ingelheim International GmbH και έχει την υποστήριξη του Διεθνούς Οργανισμού για τα Εγκεφαλικά Επεισόδια (WSO), του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τα Εγκεφαλικά Επεισόδια(ESO), της Συμμαχίας για τα Εγκεφαλικά Επεισόδια στην Ευρώπη (SAFE) και της Medtronic. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.angels-initiative.com 

Κατανοώ πως κατά την εφαρμογή του προγράμματος «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» περιλαμβάνεται εκτυπωμένο υλικό, το οποίο υπό την εκπλήρωση συγκεκριμένων συνθηκών, μπορεί να διανεμηθεί δωρεάν στα συμμετέχοντα σχολεία, καθώς και στους συμμετέχοντες μαθητές, το κόστος τον οποίων καλύπτεται από δωρεές τρίτων προσώπων προς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΧΟΠΑ Ήρωες 112». 

Οι οικογένειες των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μέσω του σχολείου τους ενθαρρύνονται να εγγραφούν στην ιστοσελίδα των «ΧΟΠΑ Ηρώων 112» (https://fastheroes.com),έτσι ώστε να αποδεχτούν τους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις αλλά και για να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στην μαθησιακή διαδικασία. http://www.fastheroes.com Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» ακολουθεί την προστασία δεδομένων και τους κανονισμούς περί ιδιωτικότητας της «European GDPR». Εφόσον οι οικογένειες τσεκάρουν την επιλογή που επιτρέπει την επικοινωνία μαζί τους στο μέλλον, μέλη του προγράμματος «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» πιθανώς να έρθουν σε επαφή μαζί τους μετά την εκπλήρωση του προγράμματος. 

Κατανοώ πως για καμία ενέργεια ή παράλειψη από πλευράς των προωθητών του προγράμματος «ΧΟΠΑ Ήρωες 112», ή οποιουδήποτε τρίτου μέρους που συμμετείχε στο πρόγραμμα, δε θα αποδοθούν ευθύνες στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στη Boehringer International GmbH ή σε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό που έχει εμπλακεί στο πρόγραμμα. Κατανοώ πως αν το σχολείο μου αποφασίσει να εφαρμόσει το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί υπό την πλήρη ευθύνη του σχολείου και χωρίς καμία ευθύνη τόσο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας όσο και των σχεδιαστών, εργαζόμενων, συνεργατών, υπεύθυνων διαχείρισης ή εμπλεκομένων.

Επί του παρόντος δηλώνω ότι έχω το δικαίωμα και την πλήρη ευθύνη στην εμπλοκή της σχετικής συμφωνίας. 

X
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ
<
ΕΓΙΝΕ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software